miércoles, 27 de septiembre de 2017

T'agradaria aprendre un nou idioma? I parlar-lo com una

persona nativa?

            A l'Àgora t'ajudem a fer-ho realitat!


Benvolguts/benvolgudes estudiants/es de l'Àgora!

Us donem la benvinguda al nou blog de l'Àgora, en aquest espai anirem compartint amb vosaltres articles d'interès i recursos (Apps, vídeos, pel·lícules, llibres/contes...) per a totes les edats, amb l'objectiu de poder oferir més propostes d'activitats per treballar fora de l'aula i així perfeccionar el nou idioma, o bé ajudar i aprendre conjuntament amb els més menuts de la casa.


Les podríem anomenar "Extra-activitats" que conjuntament amb les nostres classes podreu observar millores en els vostres resultats lingüístics. La clau de l'èxit és estar en contacte amb l'idioma de forma constant i diària, és així com aprendrem de forma molt ràpida nou vocabulari, expressions natives i millorarem la nostra entonació i comprensió.

Així doncs, "quantes hores son necessàries en total a la setmana per aprendre un idioma?", molts us preguntareu... us ho explicarem tot en el següent post! 

Gràcies per interessar-vos i qualsevol dubte/pregunta/proposta serà totalment benvinguda! 😄
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

¿Te gustaría aprender un nuevo idioma? ¿Y hablarlo 
como una persona nativa?
En el Àgora te ayudamos a hacerlo realidad!

Queridos estudiantes del Àgora,


os damos la bienvenida al nuevo blog del Àgora, en este espacio iremos compartiendo con vosotros artículos de interés y recursos (Apps, vídeos, películas, libros/cuentos...) para todas las edades, con el objetivo de poder ofrecer más propuestas de actividades para trabajar fuera del aula y así perfeccionar el nuevo idioma, o bien para ayudar y aprender conjuntamente con los más pequeños de la casa.

Las podríamos llamar "Actividades extra" que conjuntamente con nuestras clases podréis observar mejoras en vuestros resultados lingüísticos. La clave del éxito es estar en contacto con el idioma de forma constante y diaria, es así como aprenderemos de forma muy rápida nuevo vocabulario, expresiones nativas y mejoraremos nuestra entonación y comprensión.

Así pues, ¿cuántas horas son necesarias en total a la semana para aprender un idioma?, muchos os preguntaréis... os lo contamos en el siguiente post!

Gracias por interesaros y cualquier duda/pregunta/propuesta será totalmente bienvenida 😄
No hay comentarios:

Publicar un comentario